Szukaj wśród milionów tanich zdjęć. Zdjęcia Waszych Gofrów wykonanych według naszego przepisu. Dziękujemy za nadesłane zdjęcia i czekamy na więcej!
Chwalicie nasz przepis, zajadacie się goframi i cieszy nas, że nasz wypróbowany przez lata przepis do dnia dzisiejszego cieszy się tak wielką popularnością. Fanpage dla wszystkich, którzy wielbią gofry ! Pomoc w zakresie dostępności.
Adres e-mail lub numer telefonu: Hasło: Nie pamiętasz nazwy konta? Perfekcyjny i super prosty przepis na gofry. To mój sprawdzony i najbardziej uniwersalny sposób na gofry jak z budki. Nie musisz już szukać przepisu ba to jak zrobić ciasto na gofry. Pierwszy przepis, podstawowy, na gofry lekkie, chrupiące z zewnątrz i puszyste w środku.
Składniki wystarczy zmiksować i można już smażyć gofry. Drugie, równie pyszne, które można zrobić bez dodatku proszku do pieczenia (jeśli komuś bardzo na tym zależy), bo puszystości dodają im ubite białka. Dzisiaj spróbowaliśmy znowu i bingo.
Robiłam z mąki pszennej tortowej 4(szklanki) do tego dodałam mąkę krupczatkę (szklanki) - bo niestety nie miałam więcej pszennej tortowej, ale i tak wyszły idealnie.
Widok z góry na gofry z miodem. Niżej znajdziecie wskazówki jak zrobić gofry. Sami spróbujcie i komentujcie ! Można je jeść np: z dżemem, bitą śmietaną i owocami, cukrem pudrem. Belgijski gofr z polewą na talerzu.
Aby zobaczyć przepis, kliknij w zdjęcie 2. SlodkoSlodkana Smaker. Tasty-and-fit na Smaker. Wspaniały przepis na gofry domowe Ewy Wachowicz z programu Ewa gotuje! Sprawdź, jak zrobić chrupiące gofry z bitą śmietaną lub owocami, lekkie i pyszne, które rozpłyną się w ustach. Oto oryginalny przepis na gofry z programu Ewy Wachowicz.
Dla pewności, żeby gofry nie przywierały podczas pieczenia, można przetrzeć ją papierowym ręcznikiem zamoczonym w odrobinie oleju. Wlewamy ciasto, tak, żeby wypełnić dolny pojemnik, ale nie tak, żeby ciasto przelewało się poza brzgi. CHRUPIĄCE GOFRY – IDEALNY PRZEPIS – przepis na idealne, pyszne gofry jak z budki. Krok po kroku zobaczycie na filmie jak przygotować idealne gofry.
To najlepsze gofry jakie jedliście w życiu #128578; są cudowne, polecam. Nowi użytkownicy mają rabat. Zdjęć stock w naszej kolekcji.
W miniony weekend całą rodziną wybrali się na spacer i gofry. Gosia i Radek oczywiście starannie się wystylizowali. W serwisie Gazetawroclawska. GOFRY IDEALNE - chrupiące i puszyste, przepis z kategorii Przepisy podstawowe.
Jako że gofry podaję najczęściej na słodko, np. Wykop jest miejscem, gdzie gromadzimy najciekawsze informacje z Sieci: newsy, artykuły, linki. O treści serwisu decydują tylko i wyłącznie nasi użytkownicy, dodając newsy, komentując i głosując na nie. Doskonale nadają się na śniadanie, podwieczorek czy kolację.
Dodaj do nich owoce, syrop lub czekoladę, a z pewnością każdemu będą smakowały. Biją na głowę te w Mikołajkach, których należy spróbować po zejściu z łódki. Chociaż tęsknie muszę przyznać, że łódka plus gofry jest lepsza niż gofry belgijskie:)) Zrobiłam sztuk i okazało się, że cztery osoby potrzebują przynajmniej półtorej porcji a najlepiej dwóch. Gofry są smacznym poczęstunkiem.
To jest pierwszy przepis, z którego gofry wyszły mi, chrupiące na wierzchu i pysznie pulchne w środku, tylko trzeba nastawić gofrownicę na maksymalną temperaturę. Pół szklanki mleka więcej a gofry wyjdą przepyszne. A żeby były chrupiące opieram gotowe gofry o coś np.
Wytrawne gofry z cukinią i serem. U mnie w wersji z kremowym twarożkiem, wędzonym łososiem i szczypiorkiem. Chrupiące, smacznie smakują podane na ciepło, lub zimno. Moja gofrownica z Lidla potrzebuje dokładnie minut :) W trakcie pieczenia właściwych gofrów nie otwieramy gofrownicy. W jednej misce mieszamy ze sobą mąkę, proszek do pieczenia i jedną szczyptę soli.
Jak patrzę na zdjęcia tych. Niestety gofry, mimo dokładnego trzymania się przepisu, wyszły gumowe. Nie są złe, ale daleko im do pysznych, chrupiących gofrów.
Piekłam je i tak dłużej niż w przepisie, bo po 3-minutach wyglądały jeszcze na niedopieczone.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.